Környezetbarát trend

 2012.12.01. 12:07

oko_bio_ruha32_1354359963.jpg_400x600

Környezetbarát trendet követ a Green Culture

 

Az új öko ruha divathullám hazánkat is elérte, melynek célja, hogy öltözékünkből is száműzzük az adalékanyagokban gazdag ruhákat. Kedvező áron vásárolhatunk öko ruhákat kosztümöket, ingeket, alkalmi ruhákat, kiegészítőket, de nem feledkeztek meg a gyermekekről sem, akik bőre sokkal érzékenyebb a felnőttekénél. Életünk nagy eseményeire pedig lehetőséget biztosít esküvői-, party-, vagy alkalmi ruha kölcsönzésére is.

Címkék: ruha öko greenculture

Öko ruha - öko-tex

 2012.12.01. 12:05

Jó minőségű alkalmi ruhát vagy kosztümöt szinte csak megfizethetetlen áron szerezhetünk be. Ez tény. Vagy mégsem? A bőrbarát, biotextilből készült ruha a tárcánknak is kényelmes.

Öko-Tex ruha: amit bárki bátran viselhet

 

A külföldi kifutókat már meghódította az öko ruha, most Magyarországon mutatkozik be a ruhaipar innovációja, a öko textil felhasználása. A mesterséges színezékektől mentes, természetes előállítási technológia újabb lépés az egészséges életmódhoz vezető úton. A biotextil felhasználása szemben áll az országban érvényes általános nézettel, hogy ami olcsó, az a minőségben nem jeleskedik. A divatos, antiallergén ruhák, kiváló minőségben a fogyasztók számára elérhető áron kerülnek piacra.

-> Greenculture  <-

Címkék: öko textil ökoruha

Greenculture öko ruhák

 2012.12.01. 12:01

oko_bio_ruha09_1354359237.jpg_886x591

Az öko ruha nem csak környezetbarát, és nem csak bőrbarát anyagokból készül, hanem kifejezetten divatos is tud lenni és kényelmes. A greenculture Magyarországon az öko divat alapjait teremti meg, és hozza a köztudatba. Az öko ruházat külföldön már nagy sikereket ért el, most vágre a hazai piacon is elérhető.

-> Greenculture  <-

Címkék: divat ruha öko

Üdvözlünk az öko ruha blogon

 2012.12.01. 11:43

Az oldal öko ruházattal foglalkozik. Mi magyarok részben kényszerből „szeretjük” az olcsó, könnyen elkészíthető dolgokat, legyen szó élelemről vagy ruházati termékekről. Ezek azonban rengeteg méreganyagot juttatnak a szervezetünkbe, nem csupán ha elfogyasztjuk, hanem a bőrünkön keresztül is. Nem mindegy, milyen ruhát viselünk. Az ökotextilből készült ökoruhák előállítása környezetre ártalmas segédanyagok és színezékek felhasználása nélkül történik.